T.C. Ulukışla Belediye Başkanlığı - Ulukışla / NİĞDE - Resmi Web Sitesi

ŞEHİRİÇİ SERVİSİMİZ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

TAŞIYICILAR KOOP. İLE BELEDİYEMİZ ARASINDA YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME SONRASINDA İLÇEMIZDE ŞEHİR İÇİ SERVİSLER AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE FAALİYET GÖSTERECEKTİR. HALKIMIZIN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA SERVİSLERİMİZ HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEKTİR . HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Haber Tarihi : 28/02/2017 - 15:53:16 Bu haber 760 kez görüntülendi

BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ Abdurrahman Aksoy ANISINA

ABDURRAHMAN AKSOY ANISINA MECLİS SALONUMUZA İSMİNİ VERİP AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK. İSMİNİ YAŞATMAK İÇİN KIŞLA CAMİİ YANINDA BULUNAN MEYDANIN İSMİNİ DE ABDURRAHMAN AKSOY MEYDANI YAPTIK. ARDINDAN AİLESİNİ ZİYARET EDİP ADINA YAPTIRDIĞIMIZ PLAKET VE HATIRA FOTOĞRAFINI TAKDİM ETTİK. RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN .

SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ...

Haber Tarihi : 09/01/2017 - 11:12:54 Bu haber 689 kez görüntülendi

1000 FİDAN 1000 CAN

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ORMANI ADI ALTINDA BAYRAK TEPEYE 1000 FİDANLI BİR HATIRA ORMANI YAPTIK. DUYARLI HALKIMIZA VE ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN PERSONELİMİZE SONSUZ TEŞEKÜRLER. HERŞEY ULUKIŞLA İÇİN.

Haber Tarihi : 23/11/2016 - 11:27:39 Bu haber 746 kez görüntülendi

BAYRAK TEPEYE HAYAT VERİYORUZ

BAYRAKTEPEYE İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE ELİT VE ŞIK BİR BİNA İNŞAA EDİYORUZ.HALKIMIZIN SOSYAL HAYATINI SÜRDÜRMESİ, İLÇE DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİMİZİN İLÇEMİZİ DAHA GÜZEL GÖREBİLMESİ VE SİZ DEĞERLİ HALKIMIZIN DAHA KALİTELİ BİR VAKİT GEÇİREBİLMESİ İÇİN  BAYRAKTEPEYE SOSYAL BİR ALAN İNŞAA EDİYORUZ. EN KISA ZAMANDA SİZ DEĞERLİ HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAKTIR.HERŞEY MEMLEKET İÇİN HERŞEY ULUKIŞLA İÇİN.

Haber Tarihi : 21/11/2016 - 15:00:09 Bu haber 711 kez görüntülendi

Toplam Sayfa Sayısı : 30

Copyright © 2014 Ulukışla Belediye Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır.